Börjar bli nöjd, faktiskt!

Har snöat in mig helt och hållet på inredning. Så himla kul!! Äntligen börjar jag bli nöjd med delar av lägenheten iallafall! Fortfarande en hel del i sovrummet som ska göras och även köket och livas rum. Men ser just nu ut som ett hyffsat hem. Skönt!

Livia tyckte imorse att 6.00 skulle man gå upp. Inte konstigt när ungen somnar kl 20.00 på kvällen och sover hela natten. Tog en liten nap några timmar senare, drack kaffe och sedan var vi redo för den härliga söndagen! Gick med Lina och Fredrica till Karlssons. Hittade en jättefin tavla med en fjäder på som fick hänga med hem. Även två ramar och två ljus. Vidare till Dollarstore och gick loss även där. Snäckor, ljusstakar, gröna "bollar", en grythandske och en plastblomma och kruka. Hem och inredde och nu är det faktiskt rätt fint! Och bättre ska det bli.

Livia har hunnit bli sex månader nu också. Säger mamma och pappa liknande ljud, sitter upp själv länge, är nästan alltid på strålande humör och jag älskar henne till döds. Skickade efter massa kort på henne igår. Även en del förstoringar som ska upp på väggarna. Kommer bli fint! Kan ju inte bli annat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0