Vi lever!

Växttorkan ledde visst till bloggtorka. Nåväl! Vi lever iallafall! Det var väl det jag ville kika in och hojta till om.

Det har varit en tuff tid den senaste tiden. Extremt jobbig. Vår relation satts på spel och vi var nära på att ge upp. Men det gjorde vi inte, och detta ledde till att relationen idag är bättre än någonsin, faktiskt. Vi fick fram det bästa ur oss och lyssnade på vad vi inte var nöjda med och rättade till det. Så nu är vi en lycklig familj igen. Livet är inte en dans på rosor och jag är en väldigt bestämd dam om hur jag vill att livet ska se ut. Och Livia förtjänar det bästa. Och den bästa familjen. All in för henne.

Idag har hon på sig sin fantastiska outfit från molo, såklart. Fairytale. Ett helt fantastiskt print. Som så många andra. Det blir en mobilbild. Men den får funka!

 


VÄXTTORKA

Visst är det helt underbart med en riktigt varm och skön sommar! Skulle aldrig klaga en enda sekund. Jo. Faktiskt lite. Precis det ska jag göra just nu. Katten har vält alla krukor och växter vi har i fönstrena, så det ser ut som om ingen bor här längre. Måste hitta några zink-krukor och plastblommor. Har inte råd att köpa nya varje dag. Jo - det jag skulle komma fram till. De få växter som jag faktiskt lyckats ha kvar är ju helt dö'a. Torra som snus. Spelar liksom ingen roll hur mycket man vattnar dom. Summering = de enda växter som nu finns kvar i vårt hushåll är plastblommorna & en liten palmväxt. Den andra? Ja, ni kan nog själva lista ut hur den mår. Stackarn blev ställd längst intill fönstret helt enkelt.
 
 

SENASTE DAGARNAS

Ni som känner mig rätt och inte har bloggat på några dagar kan nog själva lista ut att jag har massvis att visa er! Jamenvisst! Idag är inget undantag. Igår damp fyra underbara plagg ner i brevlådan från småfolk, molo och maxomorra. Jag älskar reor! Lätt värt att köpa på sig massvis under dessa tider! Kläderna på andra bilden är en blandning av inköp av mig själv (moloklänningen "crazy leopard" med tillhörande leggings) och en present från Lina, ännu en gång. Fantastiska vän! Passar fint i litens mini rodini samling! Tusen tack! 

 
 
 
 

RSS 2.0