Springa med gåvagnen

Ja, vår lilla dam har minst sagt sprungit iväg i utvecklingen. Händer något nytt varje dag nu. För några dagar sedan började hon peka på precis allt och säger "däääää, titta dääää". Hon har nu även börjar acceptera sin gåvagn. Innan gick det inte. Hon tog tag i den och sökte förvirrat min hand hela tiden. Men idag när jag ställde henne vid den sprang hon! Det var inget gå där inte. Gapskratta och sprang med vagnen klockrent! Ja, jag tror ju inte det dröjer länge till den damen börjar gå. Full fokus på att stå och gå hela dagarna i ända. Igår klättrade hon upp mot mig släppte taget och stod närmare 15 sekunder helt själv. Jag och Daniel kollade på varandra och undrade när hon skulle ramla, men där stod hon så stadigt. Extremt stolt! Vi går nog snart hål i golvet här hemma och min rygg kommer snart bli formad som en banan.

Imorgon ska jag till mvc och ta ut min spiral (nej, inte för att bli gravida igen) utan att jag blivit deprimerad och hängig utav den). Så ska bli skönt att få den ur kroppen. Den gjorde mer skada än nytta om man säger så!

Nu ska jag sova! Båda mina guldklimpar snarkar så gott här bredvid mig så ska göra dom sällskap! Slänger in lite bilder från midsommar och annat imorgon. Kram!


En dag med Lowa & Caroline

 

Karneval

Gårdagen var riktigt rolig! Det var karneval i Västervik för första gången på sjukt länge! Livia somnade sent på eftermiddagen och kunde vara med länge på kvällen. Vi kollade på karneval tåget (som innehöll typ bara tjejer i string, silikon och sånt icke-barnvänligt), tog en drink på Harrys, gick omkring bland folk och Livia sket ner sig totalt. Ja, smått och gott!

Idag har vi varit och kollat på Daniels match! Kallt och jävligt. Dessutom förlorade dom med 5-1, men vi fick iallafall frisk luft!

Hade visat bara fyra följande som ville avslöja vilka dom var, och två av er ville att jag skulle visa vår lägenhet. Just nu är det kaos, men någon gång när vi städat lovar jag er en svängom. Kanske lättare med video på det.


Vilka är ni?

Jag är nyfiken. Är det ens någon som följer oss här längre? Eller är det bara instagram? Vilka är ni? Vart bor ni? Mammor? Varför läser ni just denna bloggen? Har ni själv bloggar? Vad vill ni läsa mer av? Snälla svara!! Jag är nyfiken! Kanske lyckas blogga oftare om det är tillräckligt många med intresse! :-)


Svettigt!

Usch för detta klibb-väder! Det är så kvavt att man hela tiden känner sig svettig, varm och ja - klibbig.

Daniel var ledig idag så han hängde faktiskt med till öppnis. Jättekul! Där lyckades Livia stå helt själv i nästan 10 sekunder!!! Mammas duktiga. Hon ställer sig upp mot ALLT nu. Ska minsann inte sitta ner. Kryper även fram som en raket. Så ja, vi har att göra.

Efter öppnis mötte jag upp min gamla vän och vapendragare Lotten. Hon behövde hjälp med att köpa barnkläder till syns syskonbarn och sa att jag var ett bra smakråd. Aldrig kollat på killkläder till små innan, men nu när man letade...det finns ju knappt ingenting!! Herregud. Vilken skillnad.

Gick hem och åt. Livia sov sent på eftermiddagen så hon somnade precis (21.30) och Anna har hunnit vara här en sväng. Hon kom hem från Gran Canaria inatt och hade köpt sötaste klänningen till Livia. Så snällt!! Nu ska jag snart hoppa i säng. Imorgon tar 94orna studenten. 5 (!!!!) år sedan jag gjorde det. Helt galet.


Stå, gå & dansa!

Livia har utvecklats helt sjukt fort senaste tiden. Jag hänger inte med längre! Det var inte alls längesedan hon började krypa, och nu ställer hon sig upp överallt, står helt själv i flera sekunder utan stöd, ställer sig upp mot allting och vill gå i händerna heeeela dagarna. Min rygg är som en banan! Många säger att ser ser ut som att hon ska börja gå snart?! Hallå!! Stop i backen! Nu får de allt lugna ner sig lite!

Idag har vi varit på öppnis och lekt och sedan kom Livias farmor och farfar på besök. Hon slocknade som en stock vid 17 redan, som hon gjort flera dagar i rad då hon vägrar sova på dagarna. Dock så sover hon ända till 6 på morgonen iallafall så det gör mig ingenting. Riktigt duktigt!

Jag är inte så aktiv här, utan ni hittar mig på sandrasamuelsson på instagram. Där uppdaterat jag flera gånger om dagen. Mest om kläder och bilder på henne. Ni får kika där om ni tycker det är dålig uppdatering här och vill se mer av oss! På återseende!


9 månader!

Ja igår blev Livia 9 månader gammal. Eller ska man säga liten? För mig är det inte liten längre. Herregud! Hon har varit utanför magen lika länge som innanför nu ungefär.

Häromdagen när jag och Daniel lekte med henne i sitt rum blev vi ordentligt chockade! Hon har innan ställt sig upp mot saker men så SLÄPPTE hon!!! Och lyckades stå kvar själv på egna ben i hela fyra sekunder (ja Daniel räknade). Helt sjukt. Så duktig!

Annars har vi haft fyllt upp med kalas igår. Daniel fyllde år och Tina idag så vi slog ihop det. Livia fick självklart mer presenter än dom som fyllde år. Så två stickade tröjor som gammelfarmor gjort, ett gosit litet lamm och en hink med massa strandgrejer i. Perfekt! Nu ska jag upp med snuttan och senare idag ska vi träffa Cecilia och Lowe! Om vädret tillåter ska dom små få bada i poolen. Mysigt!


RSS 2.0