Halelujah!

Ja, vad ska man säga? Efter två månader är våra sovrutiner tillbaka igen! Passar på att njuta. Man vet ju aldrig när det inte passar igen! Livia har nu somnat själv i sin säng två dagar i rad! Har lagt ner henne vaken när jag märkt att hon blivit trött (runt 19-20 tiden) med nappen och kossan och gungar lite så sover hon. Så skönt!!! Nu får vi lite mamma oh papp tid också. Känns som hon sover bättre med gröten i magen. Vaknat bara en gång på natten och käkar. Underbart! Som sagt, njuter fööör stunden, man vet aldrig när de vänder igen.

Idag har vi varit nere på stan och lämnat lite saker till busfrö och sedan har resten av dagen bestått av att packa. Blev av med vårat skötbord nu ikväll med, så köpa nytt blir det nu till nya lägenheten. Daniels föräldrar har varit här en snabbis också. Två dagar till flyttlasset går. Nu längtar vi som tusan till 1 februari så vi kan få våran lägenhet och landa.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Skönt att rutinerna är tillbaka. Vi har börjat så smått med rutiner till Eddie. Han sover hela nätter men vi vill få honom att somna tidigare än 22-23 : )
Ska bli kul att se bilder på lägenheten sen : )

2013-01-09 @ 21:53:30
URL: http://thepeachylifeofjo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0